9. april 2017

Isager gange 2 og hvordan det hele endte lykkeligt

Marianne Isager har i denne weekend åbnet ny og større butik på samme adresse i Tversted og jeg har været afsted hele 2 gange med et rygende dankort til følge ;-) Butikken og nu også caféen er helt i isagersk stil en fryd for øjet og sanserne og mine billeder kan slet ikke yde retfærdighed - mit råd er: Tag derop - åbent fra torsdag (også skærtorsdag) - søndag fra kl. 11.00 - men mere om dette besøg senere!


Først skal i høre, hvordan det gik med den smukke, smukke Dæxel trøje no 2. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer og henvendelser - kun strikkere af hjertet forstår hvor hårdt man kan blive ramt ;-) Og til jer, der ikke forstår hvorfor jeg strikker noget jeg ikke gider - jamen dét gør jeg da, fordi én, der står mig nær rigtig gerne vil have det færdige produkt - så det vil forekomme mange gange endnu - også selvom jeg sidder og bander og svovler gennem hele processen :-)

Hele historien er endt i fryd og gammen. Min yngste søn kom forbi, tog den på og ja - den passede ham, hvis jeg lige strikkede ærmerne længere og det blev gjort i en ruf :-) Jeg kunne også kalde dette indlæg: Hvordan 2 blev til 0 - for siden min søn nu allerede fik sin trøje og min mand har valgt en ny Dæxel (og jeg har virkelig ikke haft noget med det at gøre) så skal jeg jo slet ikke strikke 2 ens igen, men kun strikke 1 helt ny trøje - jubiii :-) Og ved I hvad, da jeg begyndte på den opdagede jeg, at det var vævestrik i stedet for fair isle, så min lykke er simpelthen gjort. Det tegner til at blive en fantastisk påskeferie og for mit vedkommende starter den i dag :-)

Og nu tilbage til Isager. Fredag formiddag var jeg afsted med Didde, desværre fik jeg ikke taget billeder, hun pynter ellers altid sådan :-) men til gengæld fik vi frokost og kaffe på Tannishus og en lang snak om det ene og det andet - en helt særlig dag. I dag var jeg afsted med min søster og min mand og huskede at bruge kameraet. Svævende i det store, smukke rum hænger giner med nye og gamle modeller, stylet med forskelligt tilbehør. Marianne Isager har altid blik for det helt særlige og er så iderig, at man bare må tage hatten af :-)



Der er brændeovn med lænestole, så man kan sidde og strikke en stund og sluge røgen fra dankortet ;-) Det er jo dyrt, men det er også højeste kvalitet. Jeg har aldrig fortrudt, når jeg har strikket i originalgarn - og samtlige produkter holder endnu. Hver gang jeg besøger Isager tænker jeg altid: Hvorfor ikke bare strikke Isager hele tiden, behøver man andet? Sat på spidsen, men tanken strejfer mig ;-) Selvfølgelig tænkt bredt og inkluderende alle de dygtige designere, der har deres udgangspunkt i Isager og hendes garnlinie.


Der, hvor butikken var før, er der nu cafe - det blev præsenteret sådan, at mænd nu også har et sted at gå hen, når deres koner ser på garn, he he. Jeg ville ikke forstyrre gæsterne med mit kamera, men fik lige et billede af de smukke pastelfarvede klassiske stole. Selvfølgelig er cafeen også indrettet med miljø og særpræg - det kan vist slet ikke være anderledes :-)


Vi fik kaffe og kage, der viste sig at være gratis, fordi det var "testkørsel" ;-) Tilsidst et billede af noget af mit rov og den søde og venlige tverstedske betjening, der i høj grad var med til at gøre besøget til en dejlig oplevelse :-)


Jeg slutter indlægget med et billede fra mit bugnende arbejdsbord - altsammen fordybelse i lækker mønsterstrik. Mønsterstrik er jo heldigvis ikke kun noget med 2 farver ;-) I øjeblikket strikker jeg lidt hist og lidt pist, men pludselig er der ét projekt, der tager over og bliver færdigt.


Rigtig god påske og endnu engang tak for gode råd og kommentarer til Dæxel no 2. Rådet med skyllemidlet er skrevet bag øret - skulle dette onde ske igen ;-)