8. oktober 2015

Mit travle strikkeefterår

..... er i fuld gang. I går inviterede jeg Mona med en tur til Bettekun i Aars, fordi Hanne Falkenberg holdt foredrag. Jeg har ikke været heldig at høre hende før, så det var dejligt at få chancen og en berigende oplevelse, at høre om hendes design- og strikkeliv :-) Her ses Mette, der har åbnet sin nye super fine og store garnbutik på hovedgaden i Aars sammen med aftenens hovedperson Hanne Falkenberg.


Det er ren magi, at se den høje, smukke Falkenberg tage modeller af og på, medens hun fortæller om tilblivelsen. Jeg skal strikke en Silhuet 1, men kunne ikke få kittet i sort/petrol, så det skal bestilles, når jeg lige er kommet lidt ned på min travle efterårsliste.


Da jeg kom hjem, gjorde jeg nemlig status over efterårets projekter og det fik mig til at tøve en anelse med bestillingen på Silhuet. Først lavede jeg et overslag over lovede gaver:

  1. Annette Danielsen: Pæon (til min svigerdatter)
  2. Susie Haumann: Epsilon (til min søster)
  3. Annette Danielsen:  Vandløb (til min ældste søn Lillefrøs far)
  4. Herretrøje fra Hjelholdt Uldspinderi (til min mand, garn købt i Tind for 2-3-4??? år siden ;-))
Ja, da jeg fortalte min mand om den strikkeudfordring Vibeke og jeg har stillet hinanden (1 sjal + 1 par strømper hver måned i 2016) spurgte han uskyldigt: Hvad med en strikkeudfordring, der hedder 1 herretrøje om måneden. He, he - han bliver klogere gør han.

Og så lavede jeg også lige en liste over påbegyndte garnprojekter i garnkisten - og det er bare et overslag frit efter hukommelsen, for jeg kikkede ikke i den - det betyder, der sagtens kan være endnu flere dernede ;-)
  • Kjole fra Nordiske masker 2 - ca. 75% færdig
  • Abelone cardigan - ca. 60% færdig
  • Lang mohaircardigan fra Pickles (Maries ideer) - ca. 35% færdig
  • Hanne Falkenberg; Victoria - ca. 10% færdig
  • Hæklet pude fra Tante Grøn - knap halvt færdig
  • Marie Wallin: Retrotrøje til Lillefrø - 25% færdig
  • Annette Danielsen: Kraka tørklæde - 10 % færdig
  • Hæklet betræk til min klinikskammel - 30 % færdig
  • Susanne Øland: Skinner - 25% færdig
  • Hæklet taske i Peruvian Highland Wool - 30% færdig
Og tilsidst kommer det, jeg også gerne liiiiiige vil lave ;-)
He, he - sikken en liste. Jeg glæder mig til det hele - så må vi se, hvor meget, der bliver realiseret :-) Tak for alle jeres medfølende kommentarer til min for store nederdel. Den er endt i kærlige hænder hos min søster og jeg er i fuld gang med nr. 2 - så det hele endte godt tilsidst :-) Ha en dejlig aften derude :-)