14. september 2015

Vi har ventet og ventet

.... og nu er hun her endelig. Lillesøster :-) Det er noget ganske særligt at holde sådan et lille nyfødt menneske i sine arme og endnu engang beundre de små fingre og tæer og glæde sig over, at hun er lige præcis som hun skal være. Hun er et søndagsbarn, ovenikøbet født på min mands fødselsdag og hun er helt vidunderlig :-)


Barselsgaverne er fordelt og kan nu vises frem. Jeg har strikket Karen Noes Yin & Yang Top til min svigerdatter og det er ualmindelig dårligt timet i forhold til det efterårsvejr vi har fået nu! Men nyd nu det solbeskinnede billede fra en dejlig sensommerdag :-)


Jeg har, som det kan ses, lavet taljeringer på den, ellers ingen ændringer. Fordi den er så sommerlig har jeg lovet min svigerdatter, at hun må vælge en model fra Annette Danielsens Blomsterstrik som kompensation, så strikker jeg den med højeste prioritet - så hun også får en trøje, hun kan have gavn af nu.

Dette billede fra i dag - de par småting, jeg nåede til Lillesøster. Den lyserøde kjole er allerede blogget her, den grønne er Susi Haumans Smillakjole og så har jeg lavet en endnu en Rajas Raglan - denne gang som cardigan.


Lillefrø fik sin pusletaske og gik straks i gang med at give Tulle ble på :-)

Nåh jo - så er der jo også hende her:


Nu bor vi i et rigtigt hjem igen :-) Dyrlægen kategoriserede hende som en Tyrkisk Angorakat, men hun er en ganske almindelig dejlig sund og blandet huskat, sådan som vi gerne vil have det - men mon ikke hun har en angorafar? Moren er iøvrigt den smukkeste hvide, bamsede kat med lyseblå øjne, så det kan også være hende der har noget angora i sig. Vi er lige glade - hun er smuk, kælen, legesyg og pjanket som en killing skal være :-)


Her ser hun TV og glemmer dermed et øjeblik, at jeg strikker - for hun er en rigtig uldkat, der har fundet ud af, hvor sjovt det er at lege med garn (og pinde) Så hun sørger for, at der bliver noget mindfulness uden pinde i hænderne ;-)

Ha´ en dejlig aften derude :-) Om lidt går turen til Fanø med et par veninder :-) Glæder jeg mig? Det bliver fantastisk og jeg håber på at møde rigtig mange bloggere og ikke-bloggere derovre :-) Ses vi?

Faktaboks:
Design: Karen Noe Yin & Yang top. Baby: Lene Holme Samsøe: Rajas Raglan fra bogen Babystrik på pinde 3,5 - 4 - her omfortolket til cardigan, Susie Haumanns Smilla´s kjole og Marthe Helgetuns babykjole se link ovenfor.
Garn: Karen Noe: Linea Hør (Baby rester af Bambi, Trunte og Blackhill Silkwool
Garn fra lager: Det er længe siden det blev købt til formålet ;-)
Anvendt: 200 g - 100 g af hver farve. Baby under 50 g pr. del
Farve: Rød og orange
Købt hos: Ho-strik (Resterne Tind kunst og textil, Designværkstedet og Garnudsalg)
Pinde: 3 - 3,5
Str. Small + mindste babystr.
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Jeg er fuldstændig vild med den tofarvede snoning - det er genialt tænkt. Jeg overvejer kraftigt at lave en vintermodel i uld med ærmer - tror det kan blive rigtig godt.