9. november 2014

I skovens dybe stille ro

Min weekend sluttede  med en lang gåtur i Dronninglund Storskov. Det var en utrolig smuk tur i fuldstændig vindstille vejr. Dermed sluttede weekenden næsten som den begyndte - med ro og fordybelse.


Fredag aften tændte jeg et lys, fandt noget af Irenes garn frem - turkis Isager i en nu udgået farve, som hun købte på Fanø - og holdt min helt private mindestund. Det var nemlig præcis 2 år siden, jeg besøgte hende for sidste gang. Det føles som i går og så er det alligevel så ufatteligt længe siden. Hun er savnet.



Lørdagen blev anderledes munter og blev i den grad beriget af fint besøg, nemlig disse brave nordjyske kvinder :-) Jeg har længe pønset på at spørge dem, om de ville strikke sammen med mig og fik endelig taget mig sammen for et par uger siden. Det ville de heldigvis gerne :-) Fra venstre Camilla, Mona (nå ja, hende strikkede jeg jo med i forvejen ;-)), Lilli og


på næste billede Lone. Vi manglede denne gang Mette og Laila (uden blog, tror jeg nok), men de skal forhåbentlig være med næste gang, hvor vi mødes hos Mona.


Det blev en utrolig hyggelig eftermiddag, der var gået før jeg overhovedet fik set mig om. Jeg glæder mig allerede til næste gang .-)

Jeg har intet færdigt at vise frem, men nu hvor jeg tænker over det, er jeg altså også i gang med nogle ret store projekter: To kjoler - Velfærdsmodellen og Polarhavet, 1 knælang cardigan uden finesser overhovedet, 1 sofattæppe, som denne gang faktisk skrider frem og så er jeg blevet fuldstændig bidt af en gal hæklenål her i morges ;-)

Det er Ediths skyld (Edith fra Hønsestrik), for hun har fremvist de lækreste hæklede projekter i Strikkecafeen og jeg skal i gang med indtil flere af slagsen til julegaver. Ja, netop - julegaver - og derfor kan jeg jo ikke gøre den store reklame, men det er flerfarvehækling i grafiske mønstre, kan jeg røbe og dét tiltaler mig MEGET mere end flerfarvestrik ;-) Lige nu er jeg i gang med en prøve i noget Peruvian Highland fra lager, det er nemlig uden opskrift og jeg skal lige have en fornemmelse af garnforbruget inden jeg køber ind til julegaverne. Men jeg kan næsten ikke lægge det fra mig, det er så sjovt :-)

Håber, I har haft en dejlig weekend derude :-) Tusind tak for alle jeres kommentarer til Lillefrøs Mariustrøje. Hendes Lue er nu forsynet med den fineste hvide kvast, jeg afventer billede fra hendes mor :-)