30. juni 2014

Den begynder godt

.... altså ferien. I hvert fald, hvis jeg kikker på vejret. I de sidste dage, har jeg gået og luret på min hvide Snoning som jeg denne gang har fået tilpasset i længden - til gengæld opdagede jeg en forkert drejet snoning lige da jeg havde syet skuldrene sammen og hængte den op på ginen. Det gav anledning til en mindre strikkekrise, hvor jeg ikke helt gad at begynde på ærmerne.


En ting er helt sikkert - jeg piller simpelthen ikke op! Jeg har indtil videre syet en enkelt hjerteknap på lige over fejlen. Alle jeg har haft på besøg i ugens løb er blevet spurgt om, hvad de tænker, når de ser den knap og næsten alle synes, der "mangler noget" eller "at den sidder lidt umotiveret". Nu har jeg gået og kigget hele ugen og jeg bliver mere og mere glad for den :-) Så det ender nok med, at den får lov at blive siddende. Og i går aftes fik jeg strikket halvdelen af det 1. ærme.


Forjættende feriedage venter forude - blanke og uden planer :-) Jeg skal padle, læse, strikke og se noget af Danmark - det bliver så dejligt. Jeg har et par indkøb, der skal gøres til klinikken og sørme om det ikke er i nærheden af Ho-strik, så der er basis for en afstikker :-)

I sidste uge var Mona på besøg til en lille gang hyggelig aftenstrik. Her er hun strategisk placeret bag nogle af mine Astrid Lindgren roser. De blomstrer næsten endnu mere overdådigt end de plejer, måske fordi jeg beskar dem ved at køre hæk-klipperen igennem dem i år ;-) For mange år siden, så jeg Søren Ryge foretage dette "angreb" på sit rosenbed og fik dermed en meget kontant lektion i, at roser ikke er sarte, men til gengæld ret hårdføre :-)


Ha´ en dejlig aften og sommer derude.