16. januar 2012

Godt nytår

Det er vist på tide. Halvanden måned - næsten uden blogland - jamen, dét er jo nærmest tortur ;-) 

Jeg tænker ikke på 2011 som et særligt imponerende strikkeår, men så er det jo godt, at have sine faktabokse til at sætte tingene i perspektiv. For det er alligevel lykkedes mig at anvende 20256 m garn fordelt på ca. 18 projekter. Holdt op mod de 27358 m i 2010 (fordelt på 28 projekter) er det da slet ikke så ringe endda, når jeg tænker på at 2011 også er året, hvor jeg blev selvstændig og derudover påbegyndte en ny uddannelse som akupunktør. Men jeg har nu også prioriteret at få strikket fremfor så meget andet  - fordi jeg ved, at det i sidste ende er dét, der vil redde mig fra alskens dårligdomme ;-)

Årets første strik er babystrik. Ikke til en hvilken som helst baby - nej, nej, men til FARMORS baby - nå ja, jeg er dog opmærksom på, at forældrene også har rettigheder ;-) 


Jeg har selvsagt været fuldstændig rundt på gulvet, hvilket har givet sig udslag i, at jeg har tømt biblioteket for  babystrikbøger, jeg har teststrikket indtil flere modeller som efterfølgende er kasseret, jeg har købt bomuld i lange baner (for det bliver en rigtig sommerbaby) og kan bare ikke finde de helt rigtige farver - ja, indtil jeg nu er faldet til ro med tre indkøbte babystrik hæfter fra Sandnes og deres dejlige Mandarin bomuld i et utal af farver. På pindene lige nu er en lillebitte cardigan, der skal matche den grønne stribe i dragten. 

Og nu må jeg se lidt nærmere på de 5370 indlæg I har produceret i blogland siden sidst ;-)

Ha´ en rigtig god mandag aften :-)

Faktaboks
Design: Lene Holme Samsøe: Tema 1 - fra Sandnes Mandarin Baby hæfte nr. 1107
Garn: Mandarin Petit 100% bomuld
Garn fra lager: Nej, købt til formålet
Anvendt: 62 g
Farve: Blandede
Købt hos: Bettekun
Pinde: 2,5 og 3
Str. 0-3 mdr.
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Jeg er totalt imponeret over al det søde babytøj som Lene Holme Samsøe har designet. Denne dragt er dog blevet dømt "tøset" af begge forældre, så nu må vi se, om det bliver en tøs ;-)
Løbelængde: 100g = 360 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 223 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 223
Anvendt garn i år: 62 g og 223 m